Királyi Napok

2023.08.17. 07:00

Tömegnyi ember tombolt Szikora Róbert és az R-GO koncertjére (galéria, videó)

Augusztus 16-án, szerdán Szikora Róbert és az R-GO csapott fergeteges bulit a Zichy ligetben.

Déri Brenda

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Nem csoda, hogy 20 perccel a fellépés kezdete előtt már tömegek várakoztak a Zichy ligetben és annak környékén, hiszen ez volt az első könnyű zenei koncert az idei Királyi Napok keretén belül. A szervezők pedig nem is választhattak volna jobb előadókat Szikora Robiéknál, ugyanis a közönséget pásztázva jól látszott, zenéjükért még ennyi év után is rengetegen rajonganak. Kicsik, nagyok, fiatalok, idősek, szinte az összes korosztály kilátogatott, hogy bulizzon egy nagyot.

Majd 20 órát ütött az óra és hangos füttyökkel, bekiáltásokkal invitálta a közönség a zenészeket a színpadra, akik, ahogy azt kell még várakoztattak őket egy kicsit. 
Néhány perccel később aztán indult is a show, merthogy az volt, nem ‘csak’ egy koncert. Az égbe emelkedtek a karok és billegtek a csípők, a közönség átszellemülve élvezte a népszerű slágereket. Lelkesedésük pedig egészen a végéig kitartott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában