Középpontban a mackók

2023.08.27. 19:00

Rajzversenyt hirdet a perkátai könyvtár

Mackókkal indul a szeptember Perkátán: író-olvasó találkozóra és plüssmackó kiállításra várják az érdeklődőket, valamint a programokhoz kapcsolódóan rajzversenyt is hirdetett a helyi könyvtár.

Héjj Vivien

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

A plüssmackó világnapja (szeptember 9.) és az olvasás nemzetközi napja (szeptember 8.) alkalmából plüssmackó kiállítást szervez a Perkátai ÁMK József Attila Könyvtár. A tárlatra bárki beadhatja kedvenc mackóját, amit aztán a közönség is megcsodálhat. A plüssök leadási helye és ideje: a perkátai Győry-kastély, szeptember 1-je, 16 óra.

A kiállítás szeptember 7-én, 14 órakor egy író-olvasó találkozóval egybekötve nyílik a kastélyban Telegdi Ágnes író közreműködésével.

A mackós programokhoz kapcsolódva Mackómese címmel rajzversenyt is hirdet a perkátai könyvtár. A felhívás témája: Legkedvesebb mackós mesém. A gyerekek szabadon választott technikával készíthetnek A/4-es méretű rajzokat. Az alkotásokat a kastélyban lehet leadni szeptember 4-ig. Az eredményhirdetés szeptember 7-én várható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában