Nagy vigasság várható

2023.08.29. 19:00

Ilyen nagyszabású Mihály-nappal tiszteleg szülötte előtt Kápolnásnyék

Koncertekkel, lézer-, valamint ledshow-val és utcabállal készül Kápolnásnyék a kétnapos Mihály-napi vigasságra.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH-archív

Pál Dénes, Hevesi Tamás és az Irigy Hónaljmirigy koncertjével veszi kezdetét szeptember 29-én este a kápolnásnyéki Mihály-napi vigasság programsorozata. E programmal már az őszi időszakra készül a velencei-tavi település, ám az sem véletlen, hogy Kápolnásnyéken ilyen nagy hagyománya van ennek az ünnepkörnek:

- Már legalább a 21. Mihály-napot szervezzük a településen, mellyel Vörösmarty Mihály előtt szeretnénk tisztelegni, aki itt született – mondta el a feol.hu-nak Podhorszki István polgármester, hozzátéve: az immáron kétnapos rendezvény első, pénteki estéjén a fiatalokra gondolva, könnyűzenei koncertek lesznek, szeptember 20-án, szombaton pedig a családokra, gyerekekre és egyéb stílusokra helyeződik a hangsúlyt. Lesz főzőverseny Pikács Árpáddal és Katona Andrással, a Séfek séfe döntőseivel, fellép a helyi óvoda és bölcsőde csoportja, eljön az Alma zenekar, Dolhai Attila, Horváth Elemér, de lesznek fitt bemutatók is. A Neoton Família Sztárjai után lézer-, majd ledshow-val veszi kezdetét az utcabál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában