Frissen Fejérből

2023.07.02. 15:00

Nyáresti finisszázs és Kaláka Kápolnásnyéken (videó)

A Tűzrománc című tűzzománc kiállítás zárása, azaz finisszázsa várta szombaton este a Halász-kastélyban a vendégeket a Kaláka együttes Kányádi Sándor-estje előtt.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Járási Ildikó és Elekes Gyula káprázatos tűzzománc kiállításának finisszázsára és záró tárlatvezetésére várták július 1-jén, szombaton este a vendégeket a szervezők. 

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Rodics Eszter, a Halász-kastély igazgatónője köszöntötte a résztvevőket, akiket Járási Ildikó, a tárlat egyik kiállítója maga kísért végig az alkotások között, mesélve a művészi munka folyamatairól, hatásokról.

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

A Kaláka együttes Kányádi Sándor-estje a Halász-kastély nyáresti parkjában fogadta a hallgatóságot. Gryllus Dániel Kányádihoz fűződő szoros kapcsolatukról mesélt, akivel 1981-ben ismerkedtek meg közelebbről. Versek és zenék követték egymást a július elsejei este folyamán, az együttes számos albumáról ismerős dalokkal, szövegekkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában