Helyben készült értékek

2023.07.26. 21:00

Kiállítás nyílik a könyvtárban Isztiméren

A Nemzeti Művelődési Intézet kezdeményezésére szakkörök indultak országszerte. A bakonyi település is csatlakozott a kezdeményezéshez, melynek záró momentuma egy tárlatmegnyitó, ami július 28-án lesz, a könyvtárban.

Palocsai Jenő

Tudásunkkal Kézenfogva a Közösségekért 2022. program keretein belül két szakkörön is részt vett Isztimér. A quilling és a papírfonás szakkörök záróeseménye egy kiállítás, melyen a helyben készült alkotásokat láthatja az arra nyitott közönség.

Isztimér az előttünk álló hétvégén ünnepel, hiszen most tartja az egyházközösség és az önkormányzat az Anna-napi búcsút. Ennek első napján, vagyis július 28-án, 16 órakor lesz először látható a kiállítás, melyet a Nemzeti Művelődési Intézet módszertani referense, Hahn-Kakas István nyit meg.

A helyben készült díszek és használati tárgyakból válogatott tárlat szombaton is és vasárnap is a délelőtti, illetve az esti órákban látogatható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában