Móriak lépnek fel Móron

2023.07.07. 15:34

Fellép a One More Time zenekar Móron

A KisUdvari Koncertsorozat fontos állomáshoz érkezett. A Lamberg-kastély oldalában megbúvó apró kis kert hatalmas hangulatok helyszíne. Ma este sem lesz ez máshogy, hiszen fellép a One More Time.

Palocsai Jenő

One More Time

Forrás: A zenekar

Sokan még az ajtaját sem veszik észre a Lamberg-kastélyhoz tartozó kisudvarnak, így nem is tudnak arról, hogy a kissé elhagyatottnak, talán soha ki nem nyitottnak tűnő ajtó egy varázslatos koncerthelyszínt rejt. Szerencsére az önkormányzat és a szervezők tudják, így minden évben jelentkeznek a KisUdvari Koncertsorozattal. 

Július 7-én, pénteken 21 órakor fellép a kis udvar apró színpadán a One More Time zenekar. Rock klasszikusok, rockosított feldolgozások, régi és új kedvencek hangzanak majd el, ráadásul mindez egy móri zenekartól. 

-Nálunk a helye mindenkinek, aki szereti a kortalan klasszikusokat, mint Jimi Hendrix vagy a Cream, aki kíváncsi rockosított diszkó slágerre vagy a popból átültetett punkra, aki egyszerre bírja a Metallica keménységét és az Aerosmith dallamosságát, mondta a zenekar énekes-gitáros tagja, Nagy Zsolt.
A One More Time zenekarral a móri közönség legutóbb a 2022-es júliusi Public Arton találkozhatott a Szent István parkban, de a környék szórakozóhelyein és rendezvényein is bemutatkoztak már.

Minden alkalommal érdemes belépni ezen az ajtón, ha az általa rejtett udvaron zene szól
Fotó: Palocsai Jenő / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában