Az egyik legnagyobb volt

2023.07.13. 15:30

A The Beatles első emberére emlékeznek

A Nyári Zenei Estek programsorozat keretében ingyenes John Lennon-est lesz a Lamberg-kastély hátsó parkjában felállított Zenepavilonban.

Palocsai Jenő

Az egész világot bejáró imádat hangulatát hozza el Tasnádi Bence és Várvölgyi Szabolcs

Fotó: A szervezők

 Hetente más meglepetéssel szolgál az érdeklődő közönségnek a Lamberg-kastély Művelődési Központ, Könyvtár és Muzeális Kiállítóhely. A Nyári Zenei Estek sorozat következő eseményén Tasnádi Bence és Várvölgyi Szabolcs tart John Lennon-estet. Előbbi énekel és basszusgitárral, utóbbi gitárral indul harcba a közönség kegyeiért.

-John Lennon megalapította a világ első és alighanem legismertebb rockzenekarát. A The Beatles 10 év alatt felforgatta a könnyűzenét, majd megszállta a szerelem és makacsul mindennek hátat fordítva, Yoko Ono oldalán alkotott még 10 éven át, tébolyító haláláig. Az utóbbi időszak is figyelemreméltó, de a The Beatles életmű kétségkívül tökéletes, mondta a Tasnádi Bence.

A tehetségéről és életviteléről is világhírű zenész születésének 80., halálának 40., és a The Beatles feloszlásának 50. évfordulója alkalmából vegyesen válogatott Tasnádi és Várvölgyi John Lennon dalaiból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában