Koncert

2023.07.17. 19:00

A Hungarikum együttes nyár közepi koncertje Fehérváron, az Országzászló téren

A Fejér Szövetség 603. Hétvezér estjén a Hungarikum együttes – Kremnitzky Géza és Mudris Anett – ad nyár közepi koncertet július 18-án, kedden 18 órakor Székesfehérváron, az Országzászló téren.

V. Varga József

Koncertjeik hangulata egyszerre felemelő és bensőséges – Hungarikum együttes: Kremnitzky Géza és Mudris Anett

Fotó: FMH-Archív / FG

Népdalfeldolgozások, istenes dalok, megzenésített versek és gondolatébresztő saját dalok különleges világzenei stílusban – mindez jellemzi a Hungarikum együttes repertoárját. Az együttes megszólalásának egyedisége ihletettségükben, a csodás énekhangban, a modern és archaikus zenei elemek harmóniájában és az egyedi hangszerelésben rejlik. Koncertjeik hangulata egyszerre felemelő és bensőséges – mondják róluk méltatóik.

– Tombol a nyár, s a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadássorozatának szokásos rendjét a forróságon kívül az is módosítja, hogy július hónap utolsó két hetében a Királykút Emlékház zárva lesz – tudtuk meg Boór Ferenctől, a szövetség társelnökétől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában