Ingyenes programokkal és sok olvasnivalóval

2023.06.24. 10:00

Olvasótábort indít a kulcsi könyvtár

Négyhetes olvasótábort kínál a helyi gyermekeknek a kulcsi könyvtár. Szabadtéri programok és sok-sok olvasnivaló várja az iskolásokat.

Héjj Vivien

Ingyenes olvasótáborba jelentkezhetnek a kulcsi gyerekek

Forrás: Pixabay.com

A kulcsi közművelődési intézmény szakembere a Vörösmarty Mihály Könyvtár és a kulcsi önkormányzat támogatásával könyvtármozival egybekötött olvasótábort szervez július 3-ától július 28-ig.

A tábor hétfőtől csütörtökig 8-15, pénteken 8-13 óráig tart. Az ingyenes táborba negyedik, ötödik, hatodik és hetedik évfolyamos diákokat várnak.

A szervezők tájékoztatása szerint az étkezést nem tudják biztosítani a diákoknak, ám napközben szendvics és egyéb finomság elfogyasztására lesz mód, valamint ebéd rendelésére is van lehetőség – az igényt a szülőknek előre kell jelezni.

A tábor helyszíne a könyvtár, a tervezett programok: olvasás, rajzolás, filmnézés, pihenés, valamint jó idő esetén a könyvtár mögötti füves területen társasozásra is lehetőség lesz.

A jelentkezéseket Létay Ildikó könyvtáros fogadja a 70/639-0168-as telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában