Harmadik éve

2023.06.10. 21:00

Ők érkeznek a legújabb Velencei-tavi nyári tárlatra

Harmadik éve fogadja a vármegyében élő képzőművészek anyagait a gárdonyi Velencei-tavi Galéria. Hamarosan nyit a következő nyári tárlat, melyre festményekkel, kisplasztikákkal, önálló installációkkal készülnek az alkotók.

Fejér vármegyei képzőművészek alkotásaival készül következő nagyszabású kiállására a Velencei-tavi Galéria. Ocsenás Katalin főszervező, a Gárdonyi Géza Könyvtár és Kulturális Központ igazgatója a feol.hu-nak elmondta: Bárány Terézia a kurátora a hamarosan nyíló nyári tárlatnak, melyen ezúttal is rangos, Fejér vármegyei kiállítók vesznek részt: itt lesz többek között Pinke Miklós, Kőnig Frigyes, Hegedűs 2 László, Koppány Attila, Szegedi Csaba, Végvári Beatrix, Bárány Terézia, Miklós János, Revák István, akik hagyományos kiállítói a Velencei-tavi galéria nyári tárlatának.

Az idei tárlatot június 24-én, 15 órakor Varga-Amár László festőművész, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesület képzőművészeti tagozatának elnöke nyitja meg. Ocsenás Katalin hozzátette: jelenleg még Sprok Antal és Nemesi Attila képzőművészek tárlata (erről itt írtunk) látható a galériában, amely június 18-ig tekinthető meg.

Szerző: S. Töttő Rita

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában