Néptánc

2023.06.18. 11:00

Nyilvános a Mayer Néptáncműhely évadzáró műsora hétfőn!

A bicskei Mayer Néptáncműhely hétfőn tartja évadzáró előadását, amelyre nem csak a szereplők hozzátartozóit, de minden néptáncot szeretőt várnak! A belépés ingyenes.

Borsányi Bea

A csoport idén Prágában járt egy nemzetközi néptáncfesztiválon

Fotó: Mayer Néptáncműhely

A 18 órakor kezdődő műsort a BEMKK Petőfi Művelődési Központban tartják, melyben óvodások, alsó-, és felsőtagozatos diákok lépnek fel és azokat a koreográfiákat mutatják be, amelyeket az idén tanultak. A kisebbek Rábaközi, míg a nagyobbak vajdaszentiványi és mérai táncokat adnak elő – tudtuk meg Mayer Orsolyától, az együttes vezetőjétől, aki azt is büszkén mesélte, sikeres évet zártak. A táncműhely tagjai idén áprilisban Prágában is jártak, ahol 12 ország tánccsoportja között ők képviselték hazánkat, de számos további fellépésük is volt az elmúlt tanévben. Hozzátette, a bicskei néptáncműhely kivívta magának azt az elismerést is, hogy már nem csak a városi rendezvényekre hívják őket, de a környező településekre is járnak műsoraikkal. 

A következő tanév szeptemberben indul, aki szeretne jelentkezni valamelyik csoportba – már működőkbe is van erre lehetőség -, az keresse a néptáncműhelyt Bicskén! A művelődési házban minden kedden és pénteken megtalálja őket, de honlapjukon is fent vannak az elérhetőségek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában