A tapsvihar nem maradt el

2023.06.26. 07:00

Nyáresti vigadalom Öreghegyen – Lőrincz Judittal, Buch Tiborral és a Horváth testvérekkel (videó)

Sokszor történik csoda az Öreghegyi Közösségi Ház kertjében. Így volt ez június utolsó vasárnapján is.

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Ameddig a szem ellátott, emberek töltötték meg a kultúra és a művelődés házának udvarát június 25-én este. Ráadásul olyan emberek, akik láthatóan jól érezték magukat: arcukon mosoly ült, kezeiket pedig nem voltak restek összecsattintani, hogy taps formájában is kifejezzék elégedettségüket. Érkezésünkkor fél órája tartott már a koncert, az óra 20 órát ütött.

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

A teret Buch Tibor és Lőrincz Judit hangja töltötte meg, hegedűn a kálozi Hegedűs Elemér "Emi", zongorán pedig testvére, Horváth Péter kísért. Összeszokott csapatról van szó, akik nem egy Fejér megyei rendezvényen léptek már fel együtt – ez látszódott a produkciók minőségén is. Nem volt gond, hogy a mulatós nótát a Time To Say Goodbye követte, ahogyan amiatt sem húzta fel senki a szemöldökét, amikor az Andrea Bocelli-dal után egy táncos nóta érkezett. Ki önként, ki pedig egy kis rásegítéssel vállalkozott arra, hogy táncra perdül, ám ez a jó hangulatot csak fokozta.

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

Mindemellett a rendezvényhez az idő is kegyes volt: a lemenő nap fényében fürdőzve igazán hangulatos volt a miliő. 

Hasonló zenés alkalom legközelebb július 12-én, szerdán lesz az Öreghegyi Közösségi Házban, akkor azonban a kisgyermekeknek és az édesanyáknak kedveznek a szervezők: a Dúdoló a 0–3 éves piciket és szüleiket vezeti be a mondókák, énekek és hangszerek világába reggel 10 órától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában