Múzeumok Éjszakája

2023.06.20. 21:00

Lemezlovasok és a Zone12 érkezik a Museum Caféba

A Megyeház utcában található Museum Café is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája 2023-as rendezvényeihez. A Szent István Király Múzeummal együttműködve két lemezlovas, valamint a Zone12 koncertjével várják a látogatókat szombat este.

Az ÖKK tájékoztatása szerint június 24-én, szombaton 18 órától Dj Lowexpectations, majd Dj Mushroom lép fel a Megyeház utcában. Halász Gergely, vagyis Dj Lowexpectations az egyetemi évei alatt tanult bele a lemezlovaskodásba, folyamatosan növekvő bakelitgyűjteményének darabjait pedig nagy örömmel mutatja majd be a közönségnek. A szintén székesfehérvári DJ, Molnár Attila Gomba ugyanúgy bakelitgyűjteményéből hoz el klasszikusokat, mindössze a stílus változik: előkerülnek a funky, hip-hop és groove slágerek.

20 órától a Zone12 fellépésével folytatódik a zene. A friss formáció tavaly ősszel alakult, többnyire hip-hop alapokra építkezve adnak elő saját számokat és feldolgozásokat, vegyítve az elektronikus zenével és élő hangszerekkel.

A rendezvényre ingyenes a belépés, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában