Magyar Tavak Fesztiválja

2023.06.29. 08:30

Kápolnásnyéki gálakoncerttel indul idén a Magyar Tavak Fesztiválja

Idén tíz éves a Magyar Tavak Fesztiválja rendezvénysorozata, melyhez 2021-től a Velencei-tó is csatlakozott. 2023-ban a fesztivál a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadtól startol, mégpedig most, június 30-án este.

S. Töttő Rita

Fotó: Pesti Tamás (FMH-archív)

A Tisza-tótól indult, de ma már a Velencei-tó és a Balaton térsége is csatlakozott a Magyar Tavak Fesztiválja rendezvénysorozatához, amely 2023. július 30-án, azaz most pénteken gálakoncerttel veszi kezdetét a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon. Idén jubilál a Debreczeni Ildikó által elindított, a zenerajongókat a természetbe invitáló programsorozat, éppen ezért a velencei-tavi gála is nagy eseménynek ígérkezik: fellép a rendezvény nagykövete, Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes, Rab Gyula, Tóth Vera, ifj. Sárközi Lali és zenekara, továbbá az Urbán Verbunk. Az est házigazdája Bősze Ádám, a közismert zenetudós, zenetörténész, rádiós műsorvezető lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában