Keddcsináló kultúrmix

2023.05.03. 07:00

Indulása óta a harmadik estet rendezték a Viktória Rehabilitációs Központban (galéria)

Újra megrendezte jótékonysági kulturális programját a Viktória Rehabilitációs Központ. A keddcsináló kulturmix elnevezésű sorozat márciusban indult útjára, és minden hónap első keddjén várja az érdeklődőket.

FMH

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Mozgássérültek Viktória Rehabilitációs Alapítvány aktívan dolgozik azért, hogy a központ ne csak a mindennapokban nyújtson segítséget a gyógyulásra, hanem közösségi térként is funkcionáljon. Ezért idén márciusban hívták életre a Viktória Pódium – keddcsináló kulturmix című rendezvényt, mely minden hónap első keddjén nyújt szórakozási lehetőséget.

Május első keddjén a Dr. Jazz Band képviseletében Tóth Gábor örömzenével, Kerkay Rita, a Vörösmarty Színház színművésze versekkel, a Come Around Swing Family pedig táncbemutatóval szórakoztatta a résztvevőket. Mivel jótékonysági programról van szó, ezért az est folyamán Márfy Gabriella festő egy festménye is árverésre került. A bevételt a Viktória Rehabilitációs Központ fenntartására fordítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában