Kiállítás

2023.05.04. 21:00

Különleges kiállítás a Budai úti Tagkönyvtárban

Aki május 9-én, kedden 17 órakor részt vesz a Fény és víz című tárlatnyitón, és megnézi a képeket, meghallgatja alkotójukat, annak egészen biztosan különleges élményben lesz része. Hiszen a mozgáskorlátozott Szabó Anna is különleges ember, aki kicsit „másképp” él és másképp látja a világot. Erre utal alkotói oldalának neve is: Más-kép – Szabó Anna montázsai.

Bokros Judit

A hölgy szenvedélye a montázsok készítése, amelyekkel főleg mindennapi gondolatait, érzelmeit fejezi ki. Annának volt már négy kiállítása Székesfehérváron, nemrég pedig egy víz világnapi pályázaton szerepelt (XVII. Fotóposzter pályázat a vízről) Miskolcon, és kiemelt első helyezést ért el.
A víz, illetve a Föld napja, a természet lesz a témája a Vörösmarty Mihály Könyvtár Budai úti Tagkönyvtárába szervezett tárlatnak is, amelyet édesanyja, Nyirán-Szántó Judit nyit meg. Közreműködnek: Darázs Zoja (furulya) és a Zsigmond Lala Énekstúdió növendékei.

Az érdeklődők húsznál több alkotást tekinthetnek meg, és az eseményhez a tervek szerint kapcsolódik majd beszélgetés is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában