Nagyszombati vigasság

2023.04.08. 21:35

Kincset kerestek, jókedvet találtak Fülén

Tojást díszítettek, kincset kerestek és együtt vigadtak szombat délelőtt kicsik és nagyok, a Petőfi Sándor Művelődési Ház termeiben.

Hajdú Marianna

Játszottak, kézműveskedtek, vigadtak a fülei művelődési házban

Forrás: Miskei Rita

A hideg és az eső ellenére is, igazán izgalmas délelőttnek lehettek részesei mindazok, akik dacolva az időjárás kihívásaival, részt vettek az idén már harmadik alkalommal megrendezett, húsvéti kincskeresőn. 
A játék négy állomása közül ugyan kettőt, a művelődési házban tartottak meg, de a kincskeresés – ahogy minden évben – most is a Sárréti Tájháztól indult el.
Az elszánt résztvevőknek a szemerkélő eső sem szegte kedvét, a kincsvadászat remek hangulatát, mit sem csorbította.
A kincsekkel megrakott hősöket, a Éltető Napsugár Nyugdíjas Egyesület által készített zsíros kenyér és finom tea mellett, nyeremény csokoládé várta. 
A művelődési ház nagytermében, kézműves foglalkozáson készültek a szebbnél szebb berzselt, díszített tojások, cserép nyuszik és mézeskalácsok. Hamarosan Porteleki Sári vezetésével, Kneiffel György és tanítványai muzsikájával, élőzenés táncház kezdődött minden korosztály örömére, felhőtlen jókedvet szolgáltatva a nagyszombati vigassághoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában