Frissen Fejérből

2023.04.13. 19:00

Jövő héttől újranyitnak a könyvtár bezárt részlegei

Jó hír a könyvmolyoknak: jövő hét hétfőtől, azaz április 17-től újra teljes kapacitással várja régi és új olvasóit a Vörösmarty Mihály Könyvtár.

Héjj Vivien

A központi könyvtárban és a tagkönyvtárakban továbbra is várják az olvasókat

Fotó: NAGY NORBERT / FMH-Archív

Az elszabadult energiaárak miatt az elmúlt néhány hónapban csak néhány tagkönyvtár fogadhatta személyesen olvasóit, a Központi könyvtár mellett a Széna téri Tagkönyvtár és a Zsolt utcai Tagkönyvtár is ideiglenesen bezárta kapuit.

Az igazi tavasz beköszöntével azonban sorra érkeznek a jó hírek: április 17. hétfőtől újra teljes nyitvatartással fogadja olvasóit a könyvtár minden részlege – kivételt képez ez alól a jelenleg költözés alatt álló Pedagógiai Szakkönyvtár, amely a továbbiakban az Oskola utcai épületben kap helyet.

A Központi könyvtár kölcsönző részlege, a Zenei és számítógépes részleg, az Olvasóterem, valamint a Zsolt utcai Tagkönyvtár keddtől péntekig 10 és 18 óra között, valamint szombaton 9 és 16 óra között fogadja az olvasókat. A gyermekrészleg keddtől péntekig 13-18 óráig, szombaton 9-16 óráig tart nyitva.

A Budai úti, a Széna téri és a Tolnai utcai Tagkönyvtárak keddtől péntekig 11 és 19, szombaton pedig 10 és 17 óra között állnak az olvasók rendelkezésére. A Mészöly Géza utcai Tagkönyvtár nyitvatartása az alábbiak szerint alakul: kedden 9-12-ig, valamint 13-19-ig, szerdától péntekig 13-19-ig, szombaton 10-17 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában