Egyedi látásmódok kibontakozása

2023.04.03. 16:00

Filmforgatás, rímfaragás – kreatív alkotópályázat Ercsiben

Milyen lakókörnyezetet szeretnél? – teszi fel a kérdést Ercsi önkormányzata, amely egyúttal életkorbeli megkötés nélküli alkotópályázatra invitálja a helyieket.

Héjj Vivien

A festői Duna-part is ihletet adhat az alkotóknak

Fotó: Elekes Gergő

Lakókörnyezetüket és ahhoz kötődő vágyaikat, kívánságaikat megjelenítve élhetik ki kreativitásukat Ercsi lakói. A város önkormányzatának városgazdálkodási irodája ugyanis ismét alkotópályázatot hirdet a helyiek körében. Az alkotás lehetősége minden korosztály számára nyitott. A felhívás címe: Milyen lakókörnyezetet szeretnél?

A pályázati anyagok elkészítésekor a kreatív alkotószellem kerülhet előtérbe: rajzokat, fogalmazásokat, esszéket, kisfilmeket és grafikai pályázati anyagokat is szívesen fogadnak a szervezők, akik kérik, az alkotók műveiken tüntessék fel nevüket, életkorukat és elérhetőségüket.

A pályázati anyagokat a városgazdálkodási iroda részére kell eljuttatni személyesen vagy e-mailben a [email protected] címre április 30-ig.

A legjobb pályaművek elkészítői jutalomban részesülnek, valamint a díjnyertes munkák a hivatal médiafelületein is megjelennek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában