Frissen Fejérből

2023.03.10. 14:23

Nem félünk a farkastól – kamaradarabbal nyit a Vörösmarty Színház

Czukor Balázs legújabb rendezése március 10-én, pénteken debütál a Vörösmarty Színház kamaratermében, a Kozák András Stúdióban. A négyszereplős előadás az örök érvényű párkapcsolati problémákat helyezi előtérbe.

Héjj Vivien

Párkapcsolati problémákat is feszeget a Nem félünk a farkastól - képünkön Varga Gabriella (Martha) és Sághy Tamás (George)

Fotó: Torma Sándor

Egy alkoholmámoros éjszakára komfortos lakássá változik a Kozák-stúdió, ahol két házaspár kezdi el életük talán legnagyobb játszmáját. A tét, hogy megtalálják azt a szűk mezsgyét, ahol az igazság elválik a hazugságtól, a valóság a látszattól. S mindehhez szembe kell nézniük egymással és önmagukkal is.

– Bízom benne, hogy elkezdenek talán a nézők gondolkozni azon, hogy akár a párválasztásuknak mi köze van a gyerekkorukhoz, hogy ott milyen sérülések érték őket. Mi az, amit el kell hazudni esetleg a másik előtt, hogy működjön egy kapcsolat. Erre próbálok fókuszálni. Nem próbálnám meg a darabot egy mai aktualitásnak megfeleltetni, hanem inkább valami örök érvényű párkapcsolati problémát próbálunk előtérbe hozni. – mondta az előadásról a rendező, Czukor Balázs.

A Nem félünk a farkastól március 10-étől látható a Vörösmarty Színházban. Az előadás szereplői: Varga Gabriella, Sághy Tamás, Ballér Bianka és Kovács Tamás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában