Magyar kultúra napja

2023.01.18. 20:00

Zenés est és irodalmi tárlat a perkátai kastélyban

Irodalmi tárlattal, zenés esttel és teadélutánnal várják az érdeklődőket a magyar kultúra napja alkalmából a perkátai Győry-kastélyban.

Héjj Vivien

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Változatos programokkal vár mindenkit kulturális rendezvényeire a Perkátai ÁMK József Attila Könyvtár és Művelődési Ház. A magyar kultúra napjához kapcsolódó rendezvények minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódási lehetőséget kínálnak.
Január 21-én, szombaton 15 órától Téglás Márton gitárművész közreműködésével zenés emlékestet tartanak Cseh Tamás születésének 80. évfordulója alkalmából. Néhány nappal később, január 24-én, kedden 15 órától a 15 éves fennállását ünneplő Perkátai Nyugdíjasok Baráti Köre történetéből összeállított emlékfüzet bemutatására, valamint teadélutánnal egybekötött baráti beszélgetésre invitálják az érdeklődőket. A programoknak a Győry-kastély díszterme biztosít helyszínt.
A rendezvények ideje alatt továbbá megtekinthető egy irodalmi tárlat is, mely Petőfi Sándor költő és a magyar Himnusz születésének 200. évfordulója apropóján készült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában