Tizenkét helyszínen

2022.10.06. 17:30

Karnyújtásnyi közelségben a természet – vasárnapig látogathatók a FotoKozma kiállításai

Már csak néhány nap van hátra: október 9., vasárnap estig várja a látogatókat a FotoKozma fesztivál, melynek keretében 12 kültéri fotókiállítást tekinthetnek meg az érdeklődők a Vértes településein.

Héjj Vivien

Fotó: Fehér Gábor / FMH

A FotoKozma nemzetközi kültéri természetfotó fesztivál idén 9 település 12 helyszínén várja az érdeklődőket. A fesztivál célja, hogy a régióban létrejöjjön egy fotográfiai kultúrsziget, hogy az emberek közelebb kerüljenek a természethez, teret adva a fotográfusoknak, hogy olyan projekteket mutassanak be, amellyel felhívják a figyelmet a környezetünkre és a fenntarthatóság fontosságára.

A kültéri tárlatok a vértesi régióban, Csákváron, Csákberényben, Vértesbogláron, Bicskén, Kőhányáson, Vérteskozmán, Oroszlánynál Majkpusztán, Tatabányán az Vérteserdő Zrt. központjában, az Agostyáni Arborétumban és Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeumban látogathatók.

A kilenc, nemzetközileg is elismert fotós egyedi látásmódban készült, óriási méretekben kiállított alkotásai garantáltan maradandó élményt nyújtanak. A jelenlegi előrejelzések szerint hétvégére igazi kiránduló időt jósolnak a meteorológusok, így érdemes kihasználni a vénasszonyok nyarának utolsó pillanatait, s végigjárni a természet apró részleteit olykor karnyújtásnyi közelségbe hozó tárlatokat.

A pontos helyszíneket előző cikkünkben olvashatják:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában