Szeptember 30.

2022.09.19. 16:45

Almási Kittivel kezdi második szezonját a KultFészek

Egy éve zajlanak a KultFészek programjai a Velencei-tavi Sportért és Kultúráért Egyesület szervezésében. Második szezonjában is érdekes előadásokat ígér a szervező.

S. Töttő Rita

Hornok Róbert már a következő szezon programjaira készül

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő-közgazdásszal kezdte, majd a Védett Társadalom Alapítvánnyal folytatta velencei-tavi előadássorozatát a Velencei-tavi Sportért és Kultúráért Egyesület egy évvel ezelőtt. Meghívásukra érkezett Rákay Philip médiaszereplő is, s ekkor szembesültek azzal, hogy az érdeklődés rendezvényeikre akkora, hogy át kell költözniük a Nemzedékek Házából a Csuka Csarnokba. Hornok Róbert főszervező a negyedik esemény vendégét, Böjte Csaba testvért ugyanis már ide invitálta meg. A gárdonyiak számára emlékezetes előadás lehetett ez, tekintve, hogy Gárdonyban még nem járt az előadó.

- Utána folytattuk a rendezvénysorozatot Csókay András nemzetközi hírű idegsebésszel, aki szintén teltház előtt beszélhetett – tette hozzá a felsoroláshoz a szervező. Az egyesület második szezonját kezdi, melynek első őszi – szeptember 30-i – előadása szintén izgalmasnak ígérkezik: Almási Kitti klinikai szakpszichológus érkezik. Év végén pedig várunk még egy vendéget, de ez legyen meglepetés…

Almási Kitti előadásának a címe „Bátran élni”. – Azért választottam ezt a címet, mert életem egyik legjobb olvasmánya volt annak idején a Bátran élni című kötet. Olyan időket élünk ráadásul most, amikor bátran kell élni, kockázatot kell vállalni – és azt gondolom, hogy sokszor érdemes is. A világunk változik, s ehhez ad, reményeim szerint segítséget majd ez az előadás. A mi egyesületünk életében is lényeges szempont az, hogy higgyünk önmagunkban és a Jóistenben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában