Frissen Fejérből

2022.05.02. 16:15

Nagyok a kicsikért: zenész-influenszer meccs a való világban

Május 7-én, azaz most szombaton 10 és 19 óra között hatodik alkalommal kerül sor a Nagyok a Kicsikért Jótékonysági Fesztiválra, amely azonban ezúttal a Szárazréti Közösségi Házban valósul meg.

S. Töttő Rita

Forrás: Elekes Gergő / FMH-archív

A szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházat segítik: a 2022-es évben a kórház gyermek pszichiátriai szakrendelés és gondozó részlegének, azaz a Betegápolásért Közhasznú Alapítványnak szerveznek gyűjtést. Minden 3 ezer forint feletti adomány esetén egyedi grafikával ellátott pólót adnak ajándékba. Figyelemreméltó fellépőlistával készültek idén is: itt lesz Essemm és a 4tress, ám rezidens dj-k - Revolution és Györemix - is gondoskodnak a jó hangulatról. Crossover Erősember országos bajnokság, bűvészek, bohócok, gyermekfoglalkozások várják az érdeklődőket az ingyenes szombati programra. Nagy számnak ígérkezik a barátságos kosárlabda meccs az ország legnevesebb zenészei és influenszerei között. Összecsap Kállai Saunders és Musimbe Dennis – a valós térben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában