M. Kiss Katalin

2022.04.06. 07:00

A lélek darabjai, üzenetei

Lélekig hatoló kiállításra invitáljuk kedves olvasóinkat: a jeles dátum, jegyezzék fel, április kilencedike!

Szanyi-Nagy Judit

E hét végén, annak is a szombati napján 16 órakor kezdődik M. Kiss Katalin aranydiplomás kerámiatervező művész kiállításának megnyitója. A helyszínt a Liszt Ferenc utca 1. szám alatt található Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház adja, ahol a tárlatot Spányi Antal megyés püspök köszönti, igével szolgál Szász Zoltán, a Belvárosi Református Egyházközség lelkipásztora, a kiállítást pedig Józsa Judit kerámiaszobrász nyitja meg. Hegedűn közreműködik Tóth Zsófia, valamint ugyancsak az eseményt színesíti a zene nyelvén a Csomasz Tóth Kálmán Református Énekkar, Dóczi István karnagy vezetésével.

 

A művésznő – értesülünk az esemény meghívójából – az érdeklődőknek vásárlási lehetőséget biztosít szombaton a helyszínen; a befolyt összeget felajánlja a kárpátaljai menekültek számára az ökumenikus segélyszervezeten keresztül.

 

A Ne féljetek! – Levelek üzenete című kiállítás egészen május 14., szombat 16 óráig lesz látogatható, hétfőtől péntekig 10 és 17 óra között, szombaton pedig 10 és 14 óra között.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában