A Budenz-házban

2022.02.14. 16:30

Meghatározó jeleneteket forgattak Burján Zsigmond filmjéhez

A Szétszakítva című film fontos jeleneteit forgatták vasárnap délután a Budenz-házban Nagy Judittal és Tűzkő Sándorral. Színészként sem volt egyszerű megélni az eljátszott részeket.

Baráth Eszter

A Budenz-házban folytatódott a forgatás

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Szétszakítva című film forgatókönyvírója és rendezője, Burján Zsigmond és stábja meghatározó jeleneteket forgatott a hétvége során. Az epizódok nemcsak a film, hanem az azáltal bemutatott egyéni sorsok számára is kiemelt jelentőségűek. – A Tűzkő Sándor által alakított Sipos Gyula a háború után hazatér és hosszú idő után találkozik a feleségével. A találkozás megrázó, mert nem olyan egyszerű hazatérni, főleg úgy, hogy nemsokára újra el kell menni – foglalta össze röviden Burján Zsigmond az egyik jelenet lényegét. 

A haza veszélybe kerül, ami miatt komoly döntésre kényszerül a főszereplő: beáll a vörös hadseregbe. Szintén hétvégén forgatták azt a jelenetet, ami megmutatja, hogyan is áll be Sipos Gyula a seregbe. Az egyéni sorsok alakulása kiderül a filmből, amelynek forgatásait a héten folytatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában