Szabatéri koncert

2022.01.03. 09:00

Vallomás, jókívánság

Tóth Gabi és zenekara adtak szabadtéri koncertet az év első vasárnapján. A város iránt érzett elkötelezettsége soha nem ér véget, mondta Bálint Istvánné polgármester a köszöntőjében.

Zsohár Melinda

Tóth Gabi adott koncertet Bicskén

Fotó: gaborfeherphoto

A tavalyi koncert „rossz utóéletére” utalt a polgármester, egyben köszönetet mondott mindazoknak, akik biztatták, támogatták őt. Ugyanis heves támadások érték a szintén a szabad ég alatt tartott zenés előadást, hivatkozván a covid-tilalmakra. Az akkor kapott „leckét” ajándéknak tekinti, hangsúlyozta, s megtapasztalhatta, mennyien állnak mellette, fűzte hozzá. 

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Szokásos évértékelő beszédét csupán néhány mondatosra szűkítette, hogy a várt énekesnek átadja a színpadot. A legjelentősebb fejlesztéseket, beruházásokat sorolta fel visszatekintésként. Tessely Zoltán országgyűlési képviselő a népszokások modorában és rigmusában, s a Himnusz első soraival kívánt boldog új esztendőt.

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A művésznő köszöntő szavaiban utalt az őt ért támadásokra, a szeretetmegnyilvánulásokra, s hogy ezek miként hatottak személyiségére, zenei fejlődésére. „Szeretni jöttem” – hangzott fel a színpadon; sírt a hegedű, dübörgött a dob és a gitár a sajátos stílusukban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában