Frissen Fejérből

2021.11.14. 07:15

Irodalmi estet tartottak Seregélyesen

A Magyar Alkotók Nemzetközi Egyesülete (MANE) szervezésében kiállítással egybekötött irodalmi estet tartottak a településen.

Déri Brenda

Dévai Nagy Kamilla is eljött Seregélyesre, a megnyitóra

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A szervezők, előadók az esemény kezdetén gyertyanyújtással, versekkel és operaénekkel emlékeztek meg a közelmúltban elhunyt szeretteikről. Majd kezdetét vette az irodalmi est, ahol elsőként Körmendi Rita költő és festő mutatkozott be a közönségnek. Elmondta, úgy gondolja, minden művésznek történt valami olyan az életében, ami az alkotásra késztette. Így volt ez vele is, édesanyja halála után kezdett el komolyabban foglalkozni az írással. Körmendi Rita legújabb könyvét is bemutatták.

Dévai Nagy Kamilla is eljött Seregélyesre, a megnyitóra
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Tiszteletét tette a rendezvényen Dévai Nagy Kamilla énekes, az est folyamán tőle is hallhattunk felcsendülni szólamokat. Sokak mellett fellépett még Pántli Anna, Erdősi Ildikó, Erdősi Istvánné és Klein Katalin. Ami a rendezvény kiállítását illeti, december 9-ig a seregélyesi művelődési ház nyitvatartási idejében bárki megtekintheti a kiállított képeket, három festő alkotásait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában