Frissen Fejérből

2021.09.09. 16:37

Fülesbagoly fesztivál lesz Martonvásáron, a könnyűzene és minden hangszer szerelmeseinek

A kisvárosban 2017-ben debütált Fülesbagoly könnyűzenei tehetségkutató verseny Magyarország legrangosabb, egyszersmind legnagyobb ilyen jellegű eseménye lett.

Zsohár Melinda

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Fesztivált tartanak ennek örömére két napon át, koncertekkel, az idei versennyel, rendhagyó énekórákkal, bagolykiállítással. S ha már zene, hát csütörtökön száznegyven hangszert hoztak el a Beethoven-Brunszvik Kulturális Központba, amelyeket 1200 gyermek nézhet, foghat, próbálhat, fújhat, pengethet kedve szerint!

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Petőfi Tv kamerái követik a színes programokat a nagyszerű helyszínen, Martonvásár zenei-kulturális rangot vívott ki magának az utóbbi években. A pénteki főzenekar a Fülesbaglyon a semmiből kirobbant, azóta Junior Artisjus-díjas Anteres együttes lesz, a versenyen tíz formáció vesz részt szeptember 11-én, 12 órától. A díjkiosztót követően Horváth Charlie ad koncertet este fél kilenctől, az Aréna-beli koncertje „főpróbájaként”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában