Frissen Fejérből

2021.09.12. 13:06

A Fülesbagoly könnyűzenei tehetségkutató verseny martonvásári győztesei

Az első helyezett a Continoom (heavy metal), a második az Ineffable (fúziós jazz), a harmadik a Bad Acrobats (elektro pop-rock) együttesek lettek. Értékes díjakat kaptak, fellépési és bemutatkozási lehetőségeket az elkövetkezendőkben, a Continoom a budapesti fő-döntőn vehet részt.

Zsohár Melinda

A Békési Fanni vezette Bad Acrobats szerezte meg a tehetségkutató harmadik helyét

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Martonvásáron tartott Fülesbagoly fesztiválon szombaton volt a Fülesbagoly könnyűzenei tehetségkutató verseny egyik állomása – tíz, előválogatáson átjutott zenekar mutatta be nyílt színen produkcióját a négytagú zsűri előtt.

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Andrásik Remo, Horváth Gergely, László G. Gerzson és Warnusz Zsuzsa értékelték a könnyűzenei műfajok – pop, rock, soul, jazz, metal, elektro – feltörekvő fiatal előadóit. Andrásik Remo, gitáros, zenei újságíró, szervező, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára a könnyűzene műfajának elkötelezett szaktekintélye elmondta: rendkívül magas színvonalú volt a martonvásári Fülesbagoly tehetségkutató fordulója.

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Beethoven-Brunszvik Kulturális Központ előtti téren felállított színpadon a közönség is figyelemmel kísérhette a fellépőket. Este, Horváth Charlie koncertje előtt hirdették ki az eredményt, Szabó Tibor martonvásári polgármester, a zsűritagok és a szervezők közreműködésével. A három győztes zenekar mellett egyéb díjakat is adott a szakmai zsűri.

 

A többi között a legjobb női énekes Regián Réka, az Ineffable, a legjobb férfi énekes Schrott Péter, a Continoom zenekar tagjai vették át. Az elhunyt művészről elnevezett Siklósi Örs-díjat Békési Fanni, a Bad Acrobets énekesnője kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában