Frissen Fejérből

2021.05.17. 07:35

Lezajlott a Fame-casting döntője a színházban

Nagy izgalmak közepette telt a vasárnap este a Vörösmarty Színházban, ahol utolsó szakaszához érkezett a Fame-casting, vagyis az a megmérettetés, amelyet azért indítottak, hogy kiválogassák a legjobbakat a népszerű darab szerepeire.

Bokros Judit

20210516 Székesfehérvár, Vörösmarty Színház, FAME casting, tehetségkutató, tánc. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A felhívásra 14–28 év közötti fiatalok jelentkezését várták, akik összesen három fordulóban bizonyíthattak. A vasárnapi döntőben végül harmincnégyen voltak. Közülük került ki az a huszonkét fő, akik színpadra léphetnek majd a darabban, amelyet Hargitai Iván rendez. A döntőben ő volt a zsűri elnöke, rajta kívül pedig Rovó Tamás, Kéménczy Antal, Molnár G. Nóra és Kiss Diána Magdolna értékelték az ifjak produkcióit.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Ács Bianka, Ágoston Diána, Antolovics Péter, Babinszki Virág, Fürst Daniella, Gadó Anita, Gál Beáta, Gyarmati Dorina, Horváth Dániel, Horváth Míra Dorina, Jecs Noa Rita, Jenei Márton, Jónás Szabolcs, Kádár Szabolcs János, Katona Klaudia, Kusnyér Anna, Lázár Julianna, Lórodi Luca, Mechle Christian, Náray-Kovács Zsombor, Szaszák Zsolt, Tóth Károly, Urbán-Szabó Fanni, Varga Kristóf, Wéber Tamás Bence – Ugyan nagy dilemmát okozott, hogyan álljon össze a szereplőgárda, de a felsorolt neveket juttatták el lapunk számára. A tervezett nagyszínházi bemutató 2021 szeptemberében lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában