Frissen Fejérből

2021.04.12. 17:22

Megérkezett a fehérvári kedves űrlény, ARi BARi legújabb dala (videó)

Egy igazi klasszikushoz nyúltak ezúttal az alkotók.

Elekes Gergő

Forrás: SMiTHMUSiX

Kovács Norbert-Körmendi Roland párosa, azaz a SMiTHMUSiX csapata percekkel ezelőtt állt elő gyermekprojektjük, ARi BARi legújabb dalával, mely a Kicsi Kacsa címet kapta. Jól sejti az olvasó, az alkotásban bizony a jól ismert „Kis kacsa fürdik” című nóta bizonyos sorai is megelevenednek.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a srácok mindketten nagyon szeretik a gyerekeket, és célul tűzték ki, hogy nagyon menő, populáris dalokat készítsenek gyerekorientált, edukációs szövegekkel, melyek a világ bármely pontján megállják a helyüket, és amit a kicsik és szüleik egyaránt élvezni tudnak. Rengeteg kutatást olvastak, gyerekpszichológussal konzultáltak (aki a mai napig aktívan részt vesz a projektben), hogy ettől az alapötlettől sose térjenek el.

A közönség pedig nagyon úgy tűnik, hogy szívébe fogadta a kis űrlényt, hiszen immáron negyedik saját dalát hallhatjuk!

A videóklipet ezúttal is a Nextage Film, tehát Klement Bence és Elek Péter készítették, akik mellé a rendezőként Norbi és Roli is beszálltak.

Önöknek hogy tetszik ARi BARi legújabb alkotása?

Kapcsolódó cikkek:

[embed]https://www.feol.hu/kultura/helyi-kultura/az-urbol-erkezett-szekesfehervarra-ari-bari-a-gyerekek-legujabb-baratja-4115825/[/embed]

[embed]https://www.feol.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/uj-dallal-rukkolt-elo-a-kedves-fehervari-urleny-ari-bari-video-4459555/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában