Játék, határok nélkül

2021.04.14. 07:20

Ifjú tehetségeknek szól a Tordasi Hangya Fesztivál – Ideje jelentkezni!

A tehetségkutató Ki mit tud? mintájára életre hívott Tordasi Hangya Fesztivált már harmadszorra rendezik meg a története során. A világjárvány miatt idén is a virtuális térben mutathatják meg magukat a művészpalánták a különböző kategóriákban.

Kecskés Zoltán

Az erdélyi Vajna Péter rekordnézettséget produkált a tavalyi versenyen

Fotó: Hangya Művelődési Ház

Évek óta nagy sikert arat a Tordasi Ifjúsági Hangya Fesztivál, amely hagyományosan a költészet napján, április 11-én vette kezdetét.

– Idén is a járványhelyzet miatt az online térben lesz a Ki mit tud? világát felelevenítő Hangyafeszt, amelyre hazai és magyarok lakta határontúli településekről várjuk az ifjúságtól a „bármilyen kategóriában” (fotó, videó, zene, mese, rajz, tánc, énekvers) küldött pályaműveket a [email protected] címre. Minden részlet megtalálható a Hangya Művelődési Ház közösségi oldalán – mondta el megkeresésünkre Éger László, az intézmény kulturális menedzsere, megbízott igazgatója, a rendezvény ötletgazdája, fő szervezője, aki hozzátette, reméli, az idei rendezvény is olyan sikeres lesz, mint a tavalyi volt, amikor is tíz erdélyi település is képviseltette magát, amire a médiumok is felfigyeltek:

Az erdélyi Vajna Péter rekordnézettséget produkált a tavalyi versenyen
Fotó: Hangya Művelődési Ház

– A 2020-as eseményről a Fejér Megyei Hírlap és a Petőfi rádió Talpra, magyar! műsora is beszámolt, reméljük, idén is hasonló népszerűséggel és érdeklődéssel fog zajlani a neves zsűritagok által díjazott program, amelyen számos kategóriagyőztesen és különdíjason túl egy éve abszolút nyertesként az erdélyi Vajna Péter diadalmaskodott, rekordszámú szavazattal és megtekintéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában