Frissen Fejérből

2021.04.01. 17:26

Fotópályázat a Velencei-hegység szépségeiről és értékeiért

A Velencei-hegység védelmének érdekében több közösség is összefogott, törekvéseikről lapunkban már többször beszámoltunk. A Seregélyesi Baptista Általános Iskola kezdeményezésére, ötlete nyomán ezúttal fotópályázatot hirdettek.

Tihanyi Tamás

Tarsoly Péter barlangkutató, aki a nadapi rét megmentésének érdekében fogta össze azokat, akik céljaival egyetértenek, az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:

„Kirándulsz húsvétkor a Velencei-hegységben? Szeretsz fényképezni is? Akkor csatlakozz ahhoz a csapathoz, akik megmutatják a világnak, milyen volt a Velencei-hegység 2021 húsvétján! Vándor, ki köveim koptatod, fáim közt lelsz árnyékot, meglesed állataim, nálam keresed lelked nyugalmát, légy tisztelettel felém! Figyelj rám tiszta szívvel, lásd meg csodáimat, kutasd titkaimat, köszönd meg, hogy itt lehetsz! Segíts nekem! Tarts tükröt elém! Örökítsd meg szépségeim, mutasd meg csúfságom!

Ez is, az is én vagyok.

Én a magam állandóságában hordozom a változást. Te a gondolataidban, a tetteidben. Az én időm végtelen, a tiéd véges! Cselekedj most, amíg lehet! Sokat segíthetsz nekem! Vándor, ha ebben a vészterhes időben Nagypéntektől húsvét hétfőig a testi, lelki megtisztulás jegyében útjaimat rovod, vedd elő fotóapparátusodat! Örökíts meg! Mutasd meg léleksimogató orcám, de mutasd meg rút oldalamat is! Gondold végig, vesd papírra, mitől vagyok szép, mi az, ami taszít téged! Örökíts meg képpel, örökíts meg papírra vetett szóval, gondolatokkal! Ha ezt megtetted, küldd el nekünk! Én is, barátaim is erőt merítünk belőle. Segíts nekünk!

Ha Nagypéntektől húsvét hétfőig erre jársz, útközben fényképezel, képeidet, s gondolataidat töltsd fel erre az oldalra:

Bejelentkezési adatok: palyazo

Jelszó: palyazo2021

Bejelentkezés után a feltöltés gombra kell kattintani. Nézd végig az albumot és szavazz arra a képre, amelyik a legjobban tetszik! Ha véget értek az ünnepek, egy kis türelmet kérünk, április 9-én egy rendezett albumban valamennyi képet elérhetővé, nyilvánossá teszünk!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában