Szerelmes szerenád

2021.02.11. 07:20

Valentin napjára készül a két fehérvári színész

Keller János és Váradi Eszter Sára együtt tölti a Valentin-napot. „Természetesen igent mondtam” – idézte föl egyszavas, Keller Jánosnak adott válaszát Váradi Eszter Sára.

Majer Tamás

Váradi Eszter Sárának és Keller Jánosnak nagyon hiányzik a színpad, a közönség

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A két színművész Fehérvár belvárosában és annak környékén tesz majd egy jókora kört február 14-én délután, előreláthatólag 14 és 17 óra között. Útvonaluk ekképpen alakul: Jávor Ottó tér – Sarló utca – Tóváros – Palotaváros – Csónakázó-tó – Országalma.

No nem arról van szó, hogy randevúra hívta volna a színésznőt a pályatárs, másról.

– Hosszú idő telt már el, hogy közönségünkkel találkoztunk volna, nagyon hiányoznak. Ezért is gondoltunk arra, Valentin-nap alkalmából házhoz visszük a romantikát – fogalmazott a színész. – Sokat beszélgettünk Sárával, közönség nélkül nem tudunk élni! – tette hozzá Keller a program – hiszen a Vörösmarty Színház Valentin-napi programjáról van szó – beharangozóján.

– Tudjuk előre, nagy kihívást jelent majd vasárnap az időjárás, mínusz fokokkal riogatnak minket, de ez kedvünket nem szegi, fűt minket az a vágy, hogy újra találkozzunk Székesfehérvár lakosaival – erősített rá Keller.

Váradi Eszter Sárának és Keller Jánosnak nagyon hiányzik a színpad, a közönség
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Dalokon keresztül teszik édesebbé a szerelmesek napját.

– Azt gondolom, ebben az időszakban mindnyájunk annyira ki van éhezve mindenféle találkozásra, mindenféle személyes dologra, hogy ezzel csak jól járunk – fogalmazott Váradi Eszter Sára. – Mindent meg fogunk tenni azért, hogy jó érzésekkel töltődjenek fel mindazok, akik vasárnap délután meghallgatnak minket.

Vagyis ha meghallják Váradi Eszter Sára és Keller János ismerős hangját, tárják szélesre az ablakot, erkélyajtót, ne törődjenek a hideggel! Esetleg kapjanak magukra kabátot, s fussanak le a térre hallgatni a művészeket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában