Pixától tanulhatnak

2020.10.15. 17:39

Megnyílt a Titkok Kamrája Székesfehérváron

Videóvágást, képszerkesztést és hangkeverést is tanulhatnak a fiatalok Fehérváron. Az ingyenes foglalkozásokra várják a diákok jelentkezését.

Héjj Vivien

Fotó: ÖKK

A digitális kommunikáció, az informatika és a multimédia világába is betekintést nyerhetnek a fiatalok a népszerű fehérvári zenész, Tóth Dániel, művésznevén Pixa segítségével.

– Kipróbálhatják a DJ-pultot, vannak itt gitárok, lehet billentyűzni, hangot rögzíteni, keverni, valamint van egy zöld háttér is, amit a videózáshoz használhatnak, emellett pedig készíthetnek podcastet is – mesélt a részletekről Pixa.

A tanfolyam keretében elsődlegesen a fiatal, főként középiskolás korosztály bővítheti a tudását az újonnan nyílt Titkok Kamrájában, amely a Fehérvári Civil Központban kapott helyet. A digitális eszközök segítségével minden érdeklődő megtalálhatja a számára szimpatikus multimédiás szegmenst.

Cser-Palkovics András polgármester kiemelte, a kezdeményezés célja, hogy a fiatalok tudatosan használják a rendelkezésre álló okoseszközöket. Hozzátette, a fejlődés és a tanulás mellett az ifjaknak esélyük van arra, hogy itt találják meg azt az utat, amelyre a jövőben rá szeretnének lépni.

Az ingyenes foglalkozásokra – amelyeken egyszerre öt-hat fő vehet részt – az oktatási intézményeken keresztül jelentkezhetnek a diákok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában