Koronavírus Fejérben

2020.04.02. 07:30

KultúrKarantén: Nem tudja mit olvasson? Nézze át a fehérvári Mounier Stephane ajánlatát!

A magyar hiphop egyik meghatározó figurája, egyben az erősemberek világának megyei képiselője, a székesfehérvári Mounier Stephane (Stephco) számára az élet nem csak a zenélésből és az erősportokból áll, néha egy-egy könyvre is jut idő. De vajon milyen köteteket búj szívesen?

Elekes Gergő

Stephco életútját az ajánlott könyvek is tükrözik

Fotó: Mounier Noémi

A francia születésű zenész, erősportoló elmondása szerint tizenkét-tizenhároméves korában nagyon szeretett könyveket olvasni, gyakran megesett az is, hogy esténként zseblámpával és egy szál spájzból kilopott kolbásszal a takaró alatt bújta a könyveket, mintha egy bunkerben élne. Főiskola után aztán már inkább csak tematikus alkotásokat bújt.

Stephco életútját az ajánlott könyvek is tükrözik
Fotó: Mounier Noémi

Sajnos régóta nincsen ideje annyit olvasni, mint amennyit szeretne, a család, a munka, a versenyek, a dalok készítése rengeteg időt emészt fel. A koronavírus-fertőzés eredményezte helyzetben azonban fiatalkori kedvenceit éppúgy tudja javasolni, mint a zenéről, vagy épp Franciaországról szóló írásokat.

A jelenlegi helyzetben az emberek többségének több szabadideje keletkezett, melynek eltöltésére kiváló módszer lehet az olvasás. Több könyvet is ajánlanék a könyvmolyoknak, kortól függetlenül. Vágjunk is bele!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában