Koronavírus Fejérben

2020.04.07. 15:30

KultúrKarantén: a kalandregénytől a pszichológiáig ajánl könyveket az előszállási zenész, Marton Pál (videó)

A Fejér megyei zenész, Marton Pál négy kötetet mutat be ajánlójában, melyek között lírai írás, Szamos Rudolf kultikus alkotásai, egy kalandregény és egy pszcihológiai írás is megtalálható.

Elekes Gergő

– A koronavírus-fertőzés eredményezte otthonmaradásnak köszönhető rengeteg idő áll rendelkezésünkre arra, hogy akár régi klasszikusokat, akár új olvasmányokat fedezzünk fel.

Fotó: Marton Pál

Marton Pál, avagy művésznevén Scrap több ízben is felbukkant már portálunk felületén: hol az életéről szóló portré, hol élete első filmforgatása, hol nem sokkal a koronavírus-helyzetet megelőző ausztriai forgatása révén hallatott magáról. Ezúttal az olvasás kerül a központba, lássuk is, hogy mit szeret bújni szabadidejében az „előszállási szomorú bohóc”.

A koronavírus-fertőzés eredményezte otthonmaradásnak köszönhető rengeteg idő áll rendelkezésünkre arra, hogy akár régi klasszikusokat, akár új olvasmányokat fedezzünk fel. Íme az én ajánlataim!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában