Mostantól

2020.03.17. 08:00

Orsovai Reni még mindig nehezen hiszi el, hogy megnyerték a Dal 2020 versenyét (videó)

Rácz Gergő partnereként és saját zenekarával, a Nenével is óriási sikert könyvelhetett el a fehérvári énekesnő.

Elekes Gergő, Héjj Vivien

20200313 Székesfehérvár Orsovai Renáta A Dal énekese, nyertese. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Amint arról korábban már portálunkon is beszámoltunk, Rácz Gergő és Orsovai Reni Mostantól című számával nyerte meg a Dal 2020 showműsort, ami annyit tesz, hogy daluk megkapta az év magyar slágere címet és előadója 75 millió forint összértékű nyereménnyel építheti tovább zenei karrierjét.

Reni saját zenekarával, a Nene együttessel is kiemelkedő eredményt ért el, hiszen a Későre jár című dal is bejutott a TOP 4 közé. Mint tudjuk, a formáció csak néhány éve alakult, a zene szeretetét mindannyian gyerekkoruktól kezdve magukban hordozzák. Felsőfokú zenei irányultságú végzettségüket mindannyian a Kodolányi János Egyetemen szerezték.

Közel egy héttel a döntő után megkerestük Renit, aki jelenleg a székesfehérvári Gorsium Művészeti Szakgimnáziumban tanít éneket, emellett számos előadóval – például Denizzel és Rácz Gergővel – koncertezik, hogy megtudakoljuk, mennyiben változott meg a világ számukra a döntő óta.

A Renivel készült teljes interjút a március végén megjelenő Fejér Megyei Hírlap Másként című lapunkban olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában