Könnyed nyáresti szórakozás

2019.06.11. 16:03

„Szerelmes” táncszínház lesz Feketehegyen

Június végén könnyed, de tartalmas produkció vendégeskedik a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ szabadtéri színpadán.

Bokros Judit

A keddi sajtótájékoztatón Egerházi Attila és Szigli István számolt be a balettszínház külvárosi fellépéséről

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A részletekről a Székesfehérvári Balett Színház igazgatója, Egerházi Attila és Szigli István önkormányzati képviselő tájékoztatott kedden. A képviselő elmondta: a közösségi központ a programok széles választékát kínálja, újításként pedig ezúttal megjelenik a kortárs tánc is, a balett színháznak köszönhetően. Hozzátette, hogy a szabadtéri színpad e műfajhoz minden szükséges adottsággal rendelkezik.

Egerházi Attila rendező-koreográfus kifejtette: szívesen fellépnek a kőszínházon kívül is. Feketehegyre egy kifejezetten oda való, könnyed, de tartalmas nyáresti előadással készülnek. A közönség olyan darabjaikat láthatja, amelyek témája a szerelem, s annak különböző megnyilvánulási formái jelennek meg a táncokban. Az est első felében a humoros Blablabla és a líraibb hangvételű Zárt függönyök kap helyet, a második részt a szenvedélyes Bolero tölti ki.

A keddi sajtótájékoztatón Egerházi Attila és Szigli István számolt be a balettszínház külvárosi fellépéséről
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

E produkciókat ugyan kőszínházban már előadták, ám a szabadtéri helyszín új lehetőségeket kínál – fűzte hozzá Egerházi Attila.

Az előadás június 28-án, pénteken 20.30-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában