Fúvósfesztivál

2018.10.17. 07:10

Aranyeső a móri rezeseknek

Kiváló minősítést kapott a móri bornapok keretében rendezett XII. nemzetközi fúvószenekari fesztivál.

Palocsai Jenő

Komolyzenével és slágerekkel léptek fel

Fotó: Hrubos Zsolt / Fejér Megyei Hírlap

A fesztiválra Németországból, Hirschfeldből, Csehországból, Cheb városából, a szlovákiai Nova Dubica és Galánta városokból, a lengyelországi Poznanból, a szlovéniai Ka­pe­lé­ből, valamint a szomszédos Pusztavámról, illetve Bicskéről érkeztek zenekarok.

A rendelkezésre álló időben volt egy, a zsűri által javasolt, kötelező szám, amelyet tetszőleges zene követhetett. Egyszerre szórakoztatták a közönséget komolyzenével, valamint slágerekkel és filmzenékkel. A nemzetközi zsűri elnöke Dohos László, a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség tiszteletbeli elnöke volt. Kiemelt arany minősítést kapott Hirschfeld, Nova Dubnica, Poznan, Pusztavám és a házigazda Móri ifjúsági fúvószenekar.

Komolyzenével és slágerekkel léptek fel
Fotó: Hrubos Zsolt / Fejér Megyei Hírlap

Arany minősítést kapott: Cheb, Bicske, Kapele és Galánta fúvószenekara. Grell Norbert móri egyesületi elnök, Grell József tiszteletbeli elnök és Acsai Sándor karmester különdíjat kapott a magas színvonalú rendezésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában