szavazás

2018.06.25. 11:52

Nem voltak ott szavazóink a Múzeumok éjszakáján?

Hihetetlen, milyen bőségben lapulnak kincsek a múzeumokban, könyvtárakban, kiállító­helyeken.

feol.hu

A Múzeumok éjszakáján több ezren nézelődtek a kiállítóterek között. ASzent István Király Múzeum Országzászló téri épületébe belépve egy fonalat követve jutottunk el arra a kísérleti kiállításra, amelynek elkészítői a Ciszterci Szent István Gimnázium 10.és 11. évfolyamos diákjai voltak

Fotó: Kiss László

A Múzeumok éjszakája program keretein belül szombaton csak Fehérváron 27 helyszínen közel száz program várta a látogatókat. Heti szavazásunkban arra voltunk kíváncsiak olvasóink terveznek e kimenni a kiállításokra koncertekre.

A szavazatokból kiderült, hogy olvasóink majdnem felét nem különösebben vonzzák a programok, 49%-uk szavazott arra, hogy ez nem az ő világa. A Múzeumok éjszakájára kilátogatók biztosan rácáfolnának erre a szavazatösszesítőnkre, ők tudják legjobban, hogy sokan elmentek a programokra.

Olvasóink 39%-a minden évben részt vesz a programon, így most sem hagyták ki. A szavazók 12%-a pedig most ment ki első alkalommal.

Ti ott voltatok?

Portálunk összefoglalását IDE kattintva olvashatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában