Fejér megyei diáknapok

2018.03.13. 17:30

Lezárult a nevezés! 1054-en vesznek részt az idei Diáknapokon

Március 12-én estig lehetett jelentkezni a 2018-as Fejér Megyei Diáknapokra. A jelentkezés lezárult, nézzük a számokat!

Nagy Annabella

A Fejér Megyei Diáknapok oldalán már olvasható az idei nevezők létszáma. Az összesítés szerint 33 iskola nevezett, 1054 résztvevővel, ebből 1014 diák. A 2018-as kulturális megmérettetés Dunaújvárosban lesz, április 13-15 között, ahol több száz produkciót láthatunk a tehetségesnél tehetségesebb Fejér megyei diákoktól.

A legtöbben a képző-, nép- és iparművészeti, valamint a vers- és prózaírás kategóriában jelentkeztek, de ahogy a szervezők már megszokhatták nagyon sokan indulnak könnyűzenében, valamint vers- és prózamondásban is.

A fiatalok 560 produkciót és alkotást mutatnak be, ezek közül 258 színpadi produkció lesz. Az idei seregszemle központja a Bartók Kamaraszínházban lesz, de mint minden évben a rendezvény több helyszínen zajlik. Külön a színpadi kategóriáinak is több helyszín ad otthont. Úgyhogy felkészülhet Dunaújváros, mert a Diáknapok idejére fiatalok százai lepik el a várost. Várjátok már?

További információk a rendezvény honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában