Stílusgyakorlatok és Toldi a szigeten

2018.03.05. 14:16

A 40. szavaló-és színjátszó versenyt rendezték meg Fridrich Margit emlékére

Fridrich Margit emlékére újabb megyei szavaló- és színjátszó versenyt rendeztek a városban.

Bokros Judit

A Szabolcs Vezér Gimnázium és Szakgimnázium idén a 40. Fridrich Margit Megyei Színjátszó-és Szavaló versenyt tartotta a napokban.

A színjátszók által elért eredmények: első lett a Toldi a szigeten című előadás (Szabolcs Vezér, Violin Művészeti Iskola, tanár: Tánczos Krisztina). A második a Stílusgyakorlatok című darab (Dunaújváros, Violin Művészeti Iskola, Bartók Színház, tanár: Polgár Lilla). A harmadik a Nyűgös férjek nyugtatója című előadás (Entz Szakképző, Velence, tanár: Márhoffer István, Szűcsné Boros Terézia)

A szavalóversenyen a Szabolcs Vezér Gimnázium és Szakgimnázium diákjai közül fődíjas lett Rácz Annamária (12.a), az első helyezett Gelencsér Georgina (12.a).

A megyei iskolák kategóriájában a fődíjas Piber Patrícia (Bugát, 12.b), az első helyezett Bíró Gergő Zalán (Teleki Blanka, 9.c) a második Varga Vanna (Bugát, 11.b), a harmadik Kneifel Nóra (Teleki, 11.a).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában