Ütemezési problémák

2018.02.26. 11:09

Rossz hír a zene szerelmeseinek: Nem jön az Anthrax a FEZEN Fesztiválra

Rossz hírekkel indul a hét nálunk, az Anthrax ütemezési problémák miatt lemondta a teljes európai turnéját, köztük a FEZEN-es koncertet - tájékoztatták szerkesztőségünket a fesztivál szervezői.

Elekes Gergő

Fotó: FEZEN

Amint arról korábban hírt adtunk, az eredeti tervek szerint július 26-án érkezett volna a megyeszékhelyre egyenesen New Yorkból a Big Four egyik oszlopos tagja, az amerikai thrash metal legenda, az Anthrax.

Most érkezett sajnos a hír, hogy az együttes ütemezési problémák miatt a teljes európai turnéját lemondja.

Fotós: FEZEN

2016-ban hasonló okok miatt nem valósulhatott meg a FEZEN-Anthrax frigy, emiatt a szervezők nagyon szerették volna idén pótolni ezt az elmaradt lehetőséget, ám úgy néz ki, nincs szerencséjük.

A FEZEN csapat nagy erőkkel keresi a pótlást a megüresedett csütörtöki időpontra, és megerősítette, hogy a július 26-i napijegyek visszaválthatóak a vásárlás helyén, a vásárolt áron – március 31-ig, amennyiben valaki csakis az Anthrax miatt érkezett volna a fesztiválra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában