Alba-Gorsium

2018.01.26. 08:00

Farsangi buli: Felcsendülnek ismét a híres slágerek

A jó zene és hangulat szinte biztosan garantált. Az Alba-Gorsium együttes koncertjein ez már hagyomány.

Sis

r

Újra szól tehát a régi idők zenéje, az Alba-Gorsium ismét hallatja a hangját. Az együttes szokásos farsangi buliját idén február 3-án, 19 órakor rendezik meg a Szent István Hitoktatás és Művelődési Házban. A zenekar 1968-ban alakult, így megalakulásuk ötvenedik évfordulóját is ünneplik ezen az esten. Itt lesz velük a Bikini együttes énekese, D. Nagy Lajos, mint az Alba Zenekar tagja, Charlie-ra – aki korábban rendszeresen eljött a Gorsium-estekre – azonban most nem tudnak számítani, a kitűnő énekes ugyanis Mándoki Lászlóval január 29-én Amerikába utazik.

A zenekar Mikó Péter (zongora), Szőke Jenő (dob), ének, Paizer Gordon György (gitár, ének), Juhász Gyula (gitár), Lendvai József (basszusgitár), Tunkli Mihály (orgona), Rácz Gyula (gitár, ének), Erős Péter (szaxofon), Tunkli Mónika és Rajnai Szandra (vokál) összeállításban játszik. Felcsendülnek majd a híres slágerek, azok az örökzöldek, amelyekre ma is jó táncolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában