gazdikereső

2018.03.22. 15:17

Indítsd a tavaszt új családtaggal: fogadj örökbe kutyát!

Az ASKA kutyamenhelyéről újabb öt csinos kutyalány és fess kutyafiú keres magának szerető gazdit. Talán Ön pont rájuk vágyik?

Tringli Alexa

Aska: Olvasóink szavazták meg a nevét, így kapta az Aska nevet. Egy út melletti kidobott hűtőbe költözött be, és hozta világ kölykeit. három csemetéjét már felnevelte, és mindannyian szeretnének gazdihoz költözni.

Aska

Bíbor: Kis-közepes testű, egy éves, bátortalan lányka. Családban érezné jól magát, ahol sokat játszanak vele, más kutyák társaságát is élvezi. Még nagyon sok tanulnivalója van, de okos.

Bíbor

Emő: Szinte érthetetlen, hogy miért lakik még a menhelyen ez a szépséges kislány. 5-6 hónapos, talán németjuhász nagyságúra növő leányzó. Alkalmazkodó, bújós, nagyon kedves kis kutya.

Emő

Dodi: ötéves, óriási foxi legény. Eddigi életét az etyeki szőlőhegyen töltötte, ahol mindenki kutyája volt. Ma már nagyon szeretné, ha végre lenne egy saját gazdija.

Dodi

Ireg: Kopó jellegű, ivartalanított, keverék szuka. Más kutyákkal is jól viselkedik, de azért szereti tudatni, hogy bizony ő a főnök. Szépen sétál pórázon, nagyon okos, gyorsan tanul.

Ireg

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában