Önkormányzati választás 2024

2024.06.10. 16:00

„Kedves bicskeiek, győztünk! Önökkel, közösen, együtt!" (videóval!)

Videóban köszönte meg a választók bizalmát Bicske régi-új polgármestere, Bálint Istvánné, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként kapott újra felhatalmazást a következő ciklusra, méghozzá a szavazatok több mint 60 százalékát megkapva.

Kecskés Zoltán

Bálint Istvánné polgármester büszkeséggel szólt a bicskei polgárokhoz.

Fotó: FMH/Archív

– Kedves bicskeiek, győztünk! Önökkel, közösen, együtt!" –  kezdte videóüzenetét Bálint Istvánné polgármester asszony – A győzelem azt üzeni mindannyiunk számára, hogy jó irányba haladtunk. A város fejlődik és mi folytatjuk a képviselőtársaimmal az öt éve megkezdett munkát – tette hozzá.

Bálint Istvánné továbbá kijelentette: Együtt erő vagyunk, szerteszét, gyöngédség. Büszke vagyok arra, hogy ennek a városnak a polgármestere vagyok, és az önök megtisztelő bizalmának köszönhetően továbbra is szolgálhatom Bicskét. Kevés ilyen összetartó, egymást segítő és támogató közösség van, mint a miénk. Hálásan köszönöm mindenkinek, aki élt állampolgári jogával és elment szavazni, hiszen a választás a demokrácia ünnepe!


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában