Gazdikereső

2024.05.31. 18:00

Zsálya, Ficka, Damla, Manta, Party és Kevin – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Ma ismét a Herosz Állatotthon lakói közül hoztunk néhányat. Zömük komoly múltbeli traumákon esett át, így nagy szükségük van végre egy felelős, szerető gazdira.

Déri Brenda

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Zsálya egy 11 éves német juhász keverék hölgy, aki kora ellenére aktív és erőteljes kutya. Kedves és barátságos, de határozott gazdira van szüksége, aki kordéban tudja tartani az erejét. Éber és jó jelző kutya, ereje miatt azonban idősek és kisgyermekek mellé nem ajánlják. Habár van olyan kutya, akit elfogad, többnyire domináns a társaival. 

Zsálya
Fotó: HEROSZ

Ficka egy fél éves keverék kislány, akire egy erdőben találtak rá az állatmentők. Ahogy az erre a korra jellemző: vidám, élénk és játékos, de felelős gazdira van szüksége, aki tanítja és neveli. A cicákat nem nagyon kedveli, így olyan örökbefogadókat várnak, akiknek ez nem probléma. 

Ficka
Fotó: HEROSZ

Damla egy kilenc és fél éves nagy testű lány, akit költözés miatt hagyott hátra gazdája. Nagyon megviselt és szomorú volt, amikor bekerült az állatotthonba és most sem érdekli túl sok mindent. A Herosz munkatársai éppen ezért abban bíznak, hogy valaki minél előbb örökbefogadja és megmutatja Damlának, hogy vannak még jó gazdik.

Damla
Fotó: HEROSZ

Manta egy 10 éves macskalány, akit szintén költözés miatt hagytak hátra. Gazdája a háznál hagyta, a szomszédok pedig bevitték a menhelyre. Kiderült, hogy betegséggel küzdött, amely műtétet és gyógykezelést igényelt. Ugyan már jobban van, de még azért gyenge. Gondozói szeretnék, ha lakásban tartaná leendő örökbefogadója. 

Manta
Fotó: HEROSZ

Party egy közel egy esztendős nyugodt és barátságos cicalány, akit társával a menhely elé dobott ki egykori gazdája. Igen rossz állapotban volt, így gyógykezelni kellett, majd megkapta az oltásait is. Most már jól van és felelős gazdit keresnek neki. 

Party
Fotó: HEROSZ

Kevin egy 10 hónapos fiúcska, aki eddig nem igazán engedett közel magához senkit. Félénk, így idő és türelem kell hozzá, várni amíg magától nyit az emberek felé. Kizárólag benti tartásra adják örökbe. 

Kevin
Fotó: HEROSZ

Az állatokról érdeklődni az alábbi számon lehet: 06/30-985-8309

Személyes látogatásra pedig a Herosz Facebook-oldalán foglalhat időpontot.

Önkéntességgel és kutyasétával kapcsolatos információk: [email protected] címen.


 


 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában