Május vége a határidő

2024.05.15. 13:19

Székesfehérvár: A „Pro Theatro” díjra várják a javaslatokat

Május 31-ig várják a javaslatokat a „Pro Theatro Civitatis Albae Regalis” díj adományozására – hívta fel a figyelmet Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK). Hozzátéve, a díj a fehérvári színházi életben tevékenykedő természetes személynek, társulatnak, csoportnak vagy közösségnek adományozható munkássága elismeréseként. A jelöltre bármely természetes vagy jogi személy javaslatot tehet.

Kecskés Zoltán

Ketten vehettek át 2023. novemberében a Pro Theatro-díjat: Ferenczy Noémi (j) és Lőrincz Zsuzsanna (b).

Fotó: Nagy Norbert / Archív

A sajtóközleményben kiemelik, a dokumentumnak tartalmaznia kell a javaslattevő nevét, valamint a díj adományozására javasolt személy, közösség nevét, elérhetőségét, tevékenységének részletes méltatását. 

Az adományozásra vonatkozó javaslatokat 2024. május 31-ig írásban kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal portáin kihelyezett irattartókba, vagy postai úton a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Közművelődési és Civil Kapcsolatok Irodája; 8000 Székesfehérvár, Városház tér 1. címre. A javaslattevőket arra kérik, hogy a borítékon tüntessék fel a kitüntetés elnevezését!

A felhívás részletes kiírása megtalálható a www.szekesfehervar.hu honlapon is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában